Brochurehouders en waar ze te plaatsen

By | March 12, 2022

Brochurehouders en waar ze te plaatsen

Brochurehouders hebben verschillende voordelen. Ten eerste helpen ze u een grotere hoeveelheid promotiemateriaal weer te geven en meer klanten aan te trekken. Ten tweede besparen ze ruimte. Een groot aantal vergaderzalen installeert vaste wandhouders. Ten derde kun je er meerdere stapels promotiemateriaal mee ophangen, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn Displayshop. Naast het promoten van uw bedrijf en het aantrekken van meer klanten, kunnen brochurehouders een goede manier zijn om het klantenbehoud te vergroten en de aantrekkelijkheid van uw winkel te vergroten.

brochurehouders

Als u niet zeker weet waar u uw brochurehouders moet plaatsen, denk dan na over hun locatie. Sommige zijn draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor kleine winkels. Anderen zijn aan de muur of op een aanrecht gemonteerd voor grotere etablissementen. Denk aan het aantal brochures dat u wilt uitstallen en het soort ruimte dat u heeft. Als je een kleine winkel bent, zijn houders voor aanrechtbladen voldoende. Als u een grote winkel runt, zijn staande brochurehouders de meest praktische keuze.

U kunt ook brochurehouders van aanrechtformaat kopen als u niet veel brochures nodig heeft. De versie op aanrechtformaat kan dezelfde hoeveelheid materiaal bevatten als een kleinere wandgemonteerde unit. Een goede brochurehouder op aanrechtformaat kan tot tien of meer stukken bedrukt materiaal aan. Over het algemeen zijn houders van aanrechtformaat zuiniger dan aan de muur gemonteerde houders. Bovendien zijn aanrechtbladhouders kleiner dan brochurehouders aan de muur, waardoor ze ideaal zijn voor winkels met minder dan tien brochures.

Meer informatie: https://www.displayshop.nl/